Infiray XTherm T3S-A Thermal Imaging Module

Infiray XTherm T3S-A Thermal Imaging Module
Infiray XTherm T3S-A Thermal Imaging Module
Infiray XTherm T3S-A Thermal Imaging Module
Infiray XTherm T3S-A Thermal Imaging Module
- 13 mm focal length 

- 384x288 pixels, 17 µm

- IFOV: 1.3 mrad

- extremely accurate temperature measurement

- also for precision use

- usb socket

- open development platform, application support
Thermal sensor
384x288 17µm
Horizontal field of view (°)
28
Horizontal filed of view
28
User's Guide (HUN)
Thermal sensor
384x288 17µm
Out of stock
962.96 EUR
Not available for purchase!
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

Ismerje meg az Iray új hőkamera modulját!

Az Iray az új T3S hőkamera modul sorozattal belép egy teljesen új területre, ahol professzionális mobiltelefon kiegészítő modulja egy teljesen új megtapasztalást kínál a felhasználóknak. USB-C adapterével az új XTherm közvetlenül az okostelefonok töltőaljzatához csatlakoztatható, melynek segítségével mobil eszközök, tabletek, számítógépek és egyéb kompatibilis eszközök (Android 6.0, illetve afelett) tudják a T3S adta lehetőségeket hasznosítani - applikációval, vagy PC-s szoftverrel hőképpé alakítani a környezetünkben lévő objektumokról visszaverődő hőt.

Az XTherm valós idejű hőt tud kijelezni (pl. a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet), illetve alkalmas hőmérséklet statisztikák kezelésére is. Az Iray Corporation által gyártott hűtetlen VOx ifravörös detektor rendkívül nagy teljesítményű. Kategóriatársai között az egyik legjobb használati értéket kínálja a felhasználóknak ez a technológiai innováció, mely teljesítményét meghazudtolóan alacsony energiafogyasztásával is kitűnik. 

 

 

Az XTherm alkalmazás egyszerű, jól paraméterezhető kezelőfelülete:

 

Professzionális képalkotás

A beépített 384x288 pixel méretű szenzor a 17 µm-es pixelmérettel és a 25 Hz-es képfrissítés kiváló megjelenítést garantál, mely a professzionális, ipari hőkamerákkal is összehasonlítható teljesítményt kínál - apró mérete ellenére. A manuális fókusz is hozzájárul, hogy jó minőségű képekről nyerjünk munkánk során információt. Felhasználását illetően különösen hasznos olyan munkakörök során, melyek esetén pl. apró elektronikai alkatrészek hibafeltárása és javítása történik, emellett látószöge akár épület energetikai alkalmazását is lehetővé teszi.

Nagy pontosságú hőmérséklet mérés

A T3S-A-ban lévő különleges mérési algoritmusok és a professzionális szintű hőmérséklet analízis szoftver kiemelkedő pontosságot garantál, és különböző mérések egyidejű elvégzésére képes.

Nyílt fejlesztői platform 

Az SDK fejlesztői készlet és technológiai támogatás igénybevételével a felhasználók akár saját fejlesztéseiket is beépíthetik az applikációba.

 

Info
Article number
IRAT3S
Base magnification (x)
1
Plugs
USB-C
Other properties
+/-3%, vagy +/- 5% hőmérséklet mérési pontosság - a mérendő tárgy és környezete hőmérséklet különbségétől függően; NETD: <60 mK @ 25°C, f#1.0; MRTD: <500 mK @ 25°C, f#1.0; Android 6.0 feletti operációs rendszerekkel kompatibilis; digitális képkiemelés; manuális kép korrekció; 3 féle hőmérséklet statisztika, legmagasabb, legalacsonyabb és középhőmérséklet mérés; folyamatos szoftver frissítés
Type
Telefon modul
Manufacturer
InfiRay
Warranty
3 év, az akkumulátorra 1 év
Type
Phone module
IFOV
1.3 mRad
Image repetition frequency
25 Hz
Screen color modes
fehér kiemelés, fekete kiemelés, pszeudo
Compatibility
Android 6.0 felett
Field of view (m)
5x3.7m / 10m
Field of view (°)
28°x21°
Working / storage temperature
-10°C - +50°C / -20°C - +120°C
Magnification
1x
Lens
13 mm F1.0
Old article number
IRAT3SA13
Spectral range
8 - 14 µm
Sensor
384x288 pixel, 17 µm pixel méret
Color
grey
Weight (g)
40
Product type
Thermal camera, Nightvision
Type
Phone module
Article No.
IRAT3SA13