Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
2 460.28 EUR

Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét

Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét
Infiray Mate MAL25 hőkamera céltávcső előtét

Kiváló képminőség, ideális előtét rövid szórókra

Mindössze 460 g, levehető távirányító gombsor

Kiegészítő akku a nappali céltávcsövön, mely nem teszi fejnehézzé

Kereső funkció

Thermal sensor
384x288 12µm
Nagyítás tartomány (x)
1 – 4
Available for order
2 460.28 EUR
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A vadászati célú használat szabályai ITT!

InfiRay Mate - hőkamera előtét látványos és praktikus módosításokkal

Az InfiRay kijött a Clip sorozat utódjával, a Mate hőkamera előtét sorozattal.

Miért ajánljuk?

  • Mert kategóriájában is nagyon szép a képe, könnyű, kompakt és praktikus.
  • Mert abszolút ideális rövid szórókon, kiváló képminőséggel.
  • Mert memória, fotó, videó és WiFi megosztással érkezik
  • Mert egy eszközben több belövési profil elmenthető.
  • Mert rendkívül innovatív, eltávolítható / kézre állítható működtető gombsorral rendelkezik.
  • Minőségi, elegáns, időtálló kidolgozású.
  • Ajánlott 1x - 5x nagyítási tartományon nappali céltávcsövekre.

Az InfiRay Mate MAL25 egy minden részletében megújult és tökéletesebbre csiszolt szenzorral felszerelt infravörös hőkamera előtét, melynek készülékháza vevői visszajelzések alapján innovatív változtatásokon esett át. Extrém kompakt, extra könnyű, rendkívül masszív kivitelű. Képalkotó technológiája révén - az éjjellátó készülékektől eltérően - nem  igényel külső fényforrást, működését pedig az erős fényhatások sem befolyásolják negatívan.


A képminőség lenyűgöző a Mate esetében. Minden eddigitől részletesebb, precízebb, látványosabb a kijelző által átadott élmény. Az elődhöz képest megújult OLED kijelző ismét új szintre lépteti a képminőséget. A szenzor felbontása miatt a pixeleket itt már elfelejthetjük. Éjszaka, vagy kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható fűvel, bozóttal, faágakkal fedett területen objektumok megfigyelésére még esős, ködös, szmogos körülmények között is. Ennek javítására a gyártó külön menüpontot helyezett el a készülékben. Előtétként alapból 1-szeres nagyítású eszköz, de egy opcionális, külön megvásárolható 4-szeres alapnagyítású okulárral ennek 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítását is engedi a szoftver. A szenzor - pixel méret - fókusztávolság arányításának köszönhetően közepesen széles látómezővel a rövidebb, szóró távolságok legyőzésére hivatott.

A Mate rendkívül nagy szilárdságú házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként is praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé. A Mate igazán nagy dobása a készülékház tetején mágnessel rögzített gombsor, melyhez a gyártó egy fegyverre rögzíthető mágneses adaptert is kínál, így a terepen mindig a legkényelmesebb pozícióból változtathatóak a kép beállításai - vezeték nélkül. 

Az InfiRay hőkamerák szenzorát, kijelzőjét, a látott képet ismerve egyedülálló élményt nyújt használat közben. Az elektronikus iránytű, dőlésszögmérő és gyorsulásmérő mellett még számtalan valóban hasznos tulajdonság teszi igazán remek eszközzé.

Gyors gombbal válthatunk a négyféle színmód (Fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt és paletta) közül. A kijelző fényerejének állításával valóban széles intervallumban tehetjük pihentetővé, vagy nappal rendkívül erőssé képét, állíthatunk a részletek finomságán. Választhatunk automata és manuális kalibrálás között és aktiválhatjuk a videó kimenetet. 1024x768-as felbontású OLED kijelzője bámulatosan tiszta képet produkál nappali és éjszakai viszonyok között is, a jó fogású fókusztárcsának köszönhetően a kép mindig rendkívül meggyőző. A mágneszáras frontlencse kupak praktikusan illeszkedik a részletek sorába. Az inaktív pixelek korrekciója menüpont segítségével a kijelző karbantartása is megoldott.  

Az előtét USB-C kimenettel rendelkezik, ami elsősorban az IBP-4 külső akkuszett csatlakoztatásával a beépített akkumulátor üzemidejének meghosszabbítására szolgál (akár 4.5 + 7.5 óra), de a tartozék kábellel normál USB és analóg video-kimenettel (PAL rendszer) is csatlakoztatható. A beépített akkumulátor mellé a külső hengeres IBP-4 akkut egy gyorsrögzítésű gyűrű tartja a nappali céltávcsövön. Pontos információk a "Tartozékok" közt.
Összességében elmondható, hogy a tudás, teljesítmény, paraméterezhetőség és strapabírás tekintetében az egyik legkiegyensúlyozottabb készülék a piacon.

Használat előtétként

A MAL38 gyári szettben szerepel egy univerzális céltávcső adapter, mely kb. 58-62 mm-es frontlencse külső átmérőkön használható hézagolókkal. 
A betekintő oldalon masszívan, menettel rögzíthető a gyári céltávcső adapter.
Amennyiben azonban ismeri céltávcsöve frontlencséjének külső átmérőjét, a szükséges méretpontos adaptert külön megvásárolhatja:

* előtétként való használata egy külön a céltávcső külső átmérőjéhez választott Smartclip adapterrel oldható meg

 

A választható Smartclip adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

A RUSAN adapterek katalógusából közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között.

Info
Base magnification (x)
1
Material
magnézium
Plugs
USB-C
Other properties

32 GB beépített memória, fotó és videó rögzítés hanggal, WiFi livestream képmegosztás

Energy supply
beépített + IBP-4 külső akkumulátor
Detection distance '>
1298 m (1.7 x 0.5 m) embernagyságú objektum esetén
Manufacturer
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év, az akkumulátorra 1 év
Image repetition frequency
50 Hz
Display
1024x768 színes OLED
Screen color modes
négyféle: fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt, paletta
Field of view
10.6° x 7.9°
Least magnification
1
Utmost magnification
4
Shock resistance
6500 J
Sizes
132 x 62 x 68 mm
Lens
25 mm gyújtótávolság
Sensor
384x288 felbontású hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 30 mK
Color
black
In the box

hőkamera előtét (okulárgumi nélkül), mágneses, eltávolítható billentyűzet, cipzáros, kemény falú, elegáns tok, beépített + IBP-4 külső akkumulátor, gyorsrögzítő a külső akkuhoz nappali céltávcső tubusra, beleövő párnák

Weight (g)
460
Operating time
akár 4.5 óra a belső, plusz 7.5 óra a külső akkumulátorral
Water resistance
IP67
Article No.
IRAMAL25