InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
5 387.40 EUR

InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope

InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
InfiRay Hybrid HYH50W night vision riflescope
Riflescope front lens diameter
50 mm
Riflescope magnification
2.6 - 20.8x
Thermal sensor
640x480 12μm
Magnification interval (x)
2.6 – 20.8
User's Guide (HUN)
Available for order
5 387.40 EUR
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A vadászati célú használat szabályai ITT!

Ismerje meg az InfiRay újdonságát, Hybrid hőkamera céltávcső előtétet / hőkamera céltávcsövet 12 µm pixelmérettel!

 

A Hybrid hőkamera előtét / hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. Az előtétként és hőkamera céltávcsőként is használható újdonság cserélhető akkumulátorral rendelkezik és opcionálisan lézeres távmérővel szerelhető fel. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

A készülék ultra érzékeny 640x480 pixel felbontású hőszenzorral rendelkezik, mely területen az InfiRay már sokat bizonyított az elmúlt években. Egyben sok szempontból igazi referenciává vált. Ezzel a felbontással garantálható, hogy akár 8x digitális nagyításnál is informatív legyen a látott kép.

 

 

Ezen túlmenően a beépített OLED kijelző is a határokat súrolja a maga 2560x1920 pixeles felbontásával. 

Opcionális lézeres távmérővel és a tartozék BDC szálkereszt vezérléssel valódi ballisztikai számításokra, ajánlásokra képes a szoftver, míg az ebben a kategóriában lassan már kötelező WiFi modul applikáción keresztüli vezérlést és képmegosztást kínál. Opcionálisan Bluetooth távirányító is elérhető lesz az előtétként való kényelmes vezérléshez.

 

 

A 64 GB-os belső memória révén lehetőségek tárháza nyílik meg. Fotók és videók sora rögzíthető manuálisan, emellett lehetőség van folyamatos fotó készítésre, késleltetett fotó készítésre, míg mostantól választható az elsütésre automatikusan aktiválódó videó is, mindezek hangrögzítéssel.

A kép a képben és halott pixel korrekció már alapvető ebben a kategóriában, míg a digitális iránytű továbbra is remek eligazodást kínál ismeretlen terepen.

 

A kezelhetőség már sokszor bizonyított. Határozottan - akár kesztyűben is jól érezhetően - működő és mégis finoman mozgó forgótárcsás kapcsoló, mely rövid és hosszú lenyomásokkal is operál - így azonnal elérhetővé tesz számtalan funkciót.

Az akkumulátor a már egy ideje jól teljesítő, szabvány InfiRay beépíthető akkumulátor, mely könnyen és gyorsan cserélhető a terepen is, és gyorsan tölthető a USB-C csatlakozón keresztül a készülékházban.

 

Az előtét mód sajátos módon érhető el a Hybrid esetében. Itt nem adapter rögzíti azt a nappali céltávcsövön, hanem a fegyveren lévő meghosszabbított sínre rögzíthető - így tengelybe állítva a nappali optikával. Mindent egybevetve nagy teher esik le a felhasználó válláról, aki az előtét mobilitása, illetve a fix rögzítésű céltávcső vélt nagyobb precizitása közül kellett, hogy válasszon mindeddig. A belövés menü és a tárolható belövések mostantól szabad kezet és maximális rugalmasságot nyújtanak.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Info
Data storage
32 GB built-in memory
Base magnification (x)
2.6
Eye relief
25mm-60mm
Plugs
USB-C
Digital zoom
1x, 2x, 4x, 8x
Diopter compensation
-4 - +2 dpt
Other properties

Photo and video recording
Bluetooth
Video output
WiFi
Motion sensor
Digital compass

optional rangefinder

Energy supply
rechargeable battery 3.7 V, 3820 mAh
Manufacturer
InfiRay
Warranty
3 years manufacturer's warranty
Image repetition frequency
50 Hz
Display
1024x768 pixel, 0,39''
Screen color modes
6 modes
Field of view
8.8°×6.6°
Least magnification
2.6
Utmost magnification
20.8
Shock resistance
1200 G
Sizes
280 x 77 x 76 mm
Lens
50 mm F1.1
Sensor
640x480 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 40 mK
Color
black
In the box
thermal riflescope, battery, picatinny mount
Weight (g)
930
Water resistance
IP67
Article No.
IRAHYH50W
Videók