InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
1 905.06 EUR

InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular

InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
InfiRay X-Eye E3 Max V2.0 thermal monocular
- new edition with upgraded sensor

- 35 mm objective lens, manual focus

-384x288 detector resolution, 12 µm pixel pitch

- 3.5- 14x magnification (3.5 optical, 1 - 4x digital)

- range of detection: 1818m (human target)

- 16 GB memory, USB data transmission

field of view: 7,5° NETD <= 40 mK

Please consult with legal authorities about the usability for hunting purposes!
In stock
1 905.06 EUR
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.


Az 1280x960 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 384x288 pixel felbontású 17 µm-es érzékelőnek köszönhetően a nagy távolság sem akadály. A manuális fókusz segítségével pedig bármely távolságban lévő tárgy tűélesen látszik.  


Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. A főkapcsoló rövid megnyomásával készenléti állapotba helyezhető, amiből azonnal hadra fogható. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló, ezért bármilyen időjárási körülmények között  megállja a helyét.


A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A készüléket LED segédfénnyel szerelték fel, ami igény esetén elemlámpaként funkcionál. Beépített lézer pointer is gyarapítja a hasznos tulajdonságok sorát. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (Xeye Pro applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók számítógépes ftp kliens segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.


A beépített 8 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.


Hasznos funkció a beépített távolságbecslő is, melynek segítségével a készülék kijelzőjén megfigyelt ember, vagy vad magasságát tetőtől talpig két gombbal kijelölve a becsült távolságot azonnal láthatjuk.


beépített akkumulátorral több mint 4 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép külső képrögzítő egységgel is felvehető.


* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!


Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Info
Manufacturer
InfiRay
Lens system
35 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusztávolság
Sensor
VOX hűtetlen FPA detektor 384x288, pixel méret 12 μm, NETD <= 40 mK
Article number
IRAE3MaxV2
Energy supply
beépített Li-ion, újratölthető
Display
1280x960
Warranty
Gyártó által vállalt garancia: 3 év. Egységár függő fogyasztói jótállás: 10.001 Ft - 100.000 Ft - 12 hónap. 100.001 Ft - 250.000 Ft - 24 hónap, 250.001 Ft-tól: 36 hónap. Fogyasztónak NEM minősülő személyek (például de nem kizárólag Gazdálkodó Szervezetek) számára: 6 hónap kellékszavatosság.
Sizes
186 x 65 x 64 mm
Plugs
DC5V/2A(Mini USB)
Working / storage temperature
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Diopter compensation
van
Other Properties
NETD: <=50mk@30℃;<br />Live video WiFi-n keresztül (* A WiFi funkció csak az akkumulátor kímélő mód kikapcsolása után aktiválódik!);<br />lézer pointer tartozék;<br />PIP funkció<br />távolságbecslő funkció<br />&nbsp;
Data storage
16 GB beépített memória
Állvány csatlakozás
1/4 coll
Video recording
van
Shock resistance
1m-ről történő leejtésig
Water resistance
IP66
Spectral range
8-14μm
Digital zoom
2x / 4x
Screen color modes
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Image repetition frequency
50 Hz
Battery life
akár 7 óra
Field of view
7.5° x 5.7°
Minimum focus range
1
Least magnification
3.5
Utmost magnification
14
Color
fekete
Type
Egyszemes kereső
Observation distance
Észlelés (m) emberalak 1818
In the box
kimenő videó analóg kábel, töltő- és adatkábel, puhafalú tok
Alap nagyítás (x)
3,5
Vízszintes látószög (°)
7.5
Régi cikkszám
IRAE3MaxV2
Tömeg (g)
450
Hőszenzor
384x288 12µm
Article No.
IRAE3MaxV2
Videos