InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
1 592.89 EUR

InfiRay Affo AL25 hőkamera

InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera
InfiRay Affo AL25 hőkamera

A vadászati célú használat szabályai ITT!

Thermal sensor
384x288 12µm
Horizontal field of view (°)
10.5
User's Guide (HUN)
In stock
1 592.89 EUR
We recommend the following product(s) as accessories
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük t.ájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Kíváncsi rá, milyen az, ha egy kameragyártó olyan kamerát dob piacra, ami egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót?

Az AFFO sorozat praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Infiray Affo AL25 hőkamerával még tisztább és részletgazdagabb képet, világosabb és részletesebb látómezőt és továbbfejlesztett forrópont követést kapunk. Az AL25 a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 384x288 pixeles érzékelőnek köszönhetően. A részletesség miatt azonban 400 méteren is informatív nagy testű vad esetén. A beépített 32 GB -os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

Továbbá az eszköz HDMI interfésszel rendelkezik, így közvetlenül csatlakoztatható HD képernyőhöz, laptophoz, stb. a kiváló minőségű megjelenítés érdekében.

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legforróbb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

Info
Data storage
32 GB belső memória
Plugs
USB-C, HDMI
Diopter compensation
-3 - +1
Other properties
WI-FI, fénykép rögzítés
Detection distance '>
Észlelés (m) emberalak: 1298
Type
Egyszemes kereső
Manufacturer
InfiRay
Warranty
3 év, az akkumulátorra 1 év
Image repetition frequency
50Hz
Display
640x400 OLED
Field of view
10.5°×7.9°
Sizes
174×60×60 mm
Working / storage temperature
-10-+50℃ / -
Lens
25 mm gyújtótávolság, manuális fókusz
Old article number
IRAAL25
Sensor
384x288 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Color
grey
Weight (g)
350
Operating time

akár 7.5 óra  (22°C)

Water resistance
IP67
Article No.
IRAAL25