InfiRay CL42 S thermal monocular with battery kit

Article No.: 
IRACL42V2CS
- 42mm objective lens

- 384 x 288 sensor resolution, Vox microbolometer, 17 µm pixel pitch

- 1x optical magnification

- range of detection: 2100m, NETD <= 40 mK

- M18 Handheld Eyepiece as an accessory

- battery extension compartment as an accessory

- 2 set of rechargeable 16650 batteries with charger as an accessory

Please consult with legal authorities about the usability for hunting purposes!
Thermal sensor:
384x288 17µm
Thermal sensor NETD:
40 mK
Magnification interval (x):
1 – 4
Horizontal field of view (°) :
8.9
User's Guide (HUN) :
Thermal sensor:
384x288 17µm
2 506.84 EUR
Details

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az IniRay bemutatja új hőkamera előtétét.

Az InfiRay Xclip CL42 egy multifunkciós infravörös hőkamera, mely kétfajta okulárral használható. Extrém kompakt, extra könnyű, rendkívül masszív kivitelű. Képalkotó technológiája révén - az éjjellátó készülékektől eltérően - nem  igényel külső fényforrást, működését pedig az erős fényhatások sem befolyásolják negatívan.
Éjszaka, vagy kedvezőtlen körülmények között is kiválóan használható fűvel, bozóttal, faágakkal fedett objektumok megfigyelésére is még esős, ködös, szmogos körülmények között is. Széles felhasználási körébe tartozik a megfigyelés, tájékozódás, a kutatási és mentési tevékenység. 

Rendkívül nagy szilárdságú házát a legkeményebb felhasználási körülmények figyelembevételével tervezték. Kompakt mérete és súlya céltávcső előtétként is praktikusan használhatóvá teszi. A nappali céltávcsövünket egy pillanat alatt átalakíthatjuk hőkamera céltávcsővé. Nem csak előtét üzemmódban használható, hiszen a betekintési oldalon lévő menet segítségével egy okulár is illeszthető, így akár egyszemes hőkameraként is kiválóan funkcionál.
Az InfiRay hőkamerák szenzorát, kijelzőjét, a látott képet ismerve egyedülálló élményt nyújt használat közben. Az elektronikus iránytű, dőlésszögmérő és gyorsulásmérő mellett még számtalan valóban hasznos tulajdonság teszi igazán remek eszközzé.

Gyors gombbal válthatunk a négyféle színmód (Fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt és paletta) közül. A kijelző fényerejének állításával széles intervallumban tehetjük pihentetővé, vagy erőssé képét, állíthatunk a kontraszton. Választhatunk automata és manuális kalibrálás között, aktiválhatjuk a Bluetooth kapcsolatot a tartozék távirányítóhoz és a videó kimenetet. Emellett a kijelző tájolására is menüből van lehetőségünk. 1280x960-as felbontású kijelzője bámulatosan tiszta képet produkál nappali és éjszakai viszonyok között is, a jó fogású fókusztárcsának köszönhetően a kép mindig rendkívül meggyőző. Az inaktív pixelek korrekciója menüpont segítségével a kijelző karbantartása is megoldott.  

Az előtét USB-C kimenettel rendelkezik, ami a tartozék kábellel normál USB és analóg video-kimenettel (PAL rendszer) csatlakoztatható. Tápellátását 2 db CR123-as elem, vagy tölthető RCR123-as vagy 16650-es akkumulátor szolgáltatja. A szett 2 garnitúra (4 db RCR123) tölthető akkumulátort és egy 2 öblös töltőt tartalmaz.
Összességében elmondható, hogy a tudás, teljesítmény, paraméterezhetőség és strapabírás tekintetében az egyik legkiegyensúlyozottabb készülék a piacon.  

 

Használat előtétként

A képeken szereplő céltávcső adapter nem tartozék. A gyári tartozék okulár menettel csatlakozik a hőkamerához. A helyére menettel rögzíthető a céltávcső adapter, mely különféle méretekben elérhető. Amennyiben ismeri céltávcsöve frontlencséjének külső átmérőjét, a szükséges adaptert külön megvásárolhatja:

* előtétként való használata egy külön a céltávcső külső átmérőjéhez választott Smartclip, vagy RUSAN adapterrel oldható meg

 

A választható Smartclip adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

 

A választható RUSAN adapterek közül választhat ERRE A LINKRE kattintva, vagy megtalálja azokat a Kapcsolódó termékek között. Az adapter nem képezi a termék részét.

Info
Article number:
IRACL42V2CS
Base magnification (x):
1
Material:
kompozit, ütésálló
Eye relief:
30 mm
Plugs:
USB-C a házon, normál USB és analóg videójel (RCA) végződéssel
Digital zoom:
1x, 2x, 4x; tartozék okulárnak fix 2.9x, így max 11.6x
Diopter compensation:
- 5 / + 5 dpt
Other properties:

digitális iránytű, digitális dőlésszögmérő, Bluetooth-on keresztül távirányítóval és telefonnal is irányítható, négyféle színmód, fegyverkalibrálás, standby, inaktív pixelek korrekciója
Okulárral, kereső üzemmódban 2x-es, illetve 4x-es digitális nagyítást enged a szoftver. 

Energy supply:
2 x CR123 vagy 2 x 16650
Detection distance :
Detektálás: 2100 m (1.7 m x 1.2 m = 2 pixel); Azonosíthatóság: 700 m (1.7 m x 1.2 m = 6 pixel)
Resolution:
1024x768 színes OLED
Manufacturer:
InfiRay
Warranty:
3-year general warranty for the device, 10 years for the sensor, 2 years for the battery
Image repetition frequency:
50 Hz
Display:
1024x768 színes OLED
Screen color modes:
négyféle: fekete kiemelt, fehér kiemelt, vörös kiemelt, paletta
Field of view (°):
8.9°x 6.7°
Minimum focus range (m):
2
Least magnification:
1
Utmost magnification:
4
Sizes:
154 x 61 x 58 mm
Lens:
42 mm gyújtótávolság
Old article number:
IRACL42V2CS
Sensor:
384 x 288 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 17 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 40 mK
Color:
black
In the box:

kézi okulár M18; Adatai: E-zoom: 2.9x-11.6x, betekintési távolság: 20 mm, kilépő pupilla: 6 mm, dioptria állítás: -5 / +5 dpt, tömeg: 70 g; Bluetooth távirányító, 2 garnitúra (4 db) tölthető RCR123 akkumulátor és egy 2 öblös töltő, 1 db CR2032 elem a távirányítóhoz

Weight (g):
420
Operating time:
4 óra
Water resistance:
IP67
Product type:
Thermal camera, Nightvision
Set offers
We recommend the following product(s) as accessories
Videos
Similar products