Dali S256 hőkamera

- 35 mm-es fókusztávolságú objektív, manuális fókusz

- 640x480 érzékelő felbontás, 17 µm pixel méret

- 1.5 - 6x nagyítás (1.5x optikai, 4x digitális)

- 1100 m észlelési távolság (emberalak)

17.7° látószög

Hőszenzor
640x480 17μm
Vízszintes látószög (°)
17.7
Vízszintes látószög (°)
17.7
Hőszenzor
640x480 17μm
Kifutott
30
999 990 Ft
699 900 Ft
Kedvezmény: 30
Megtakarítás 300 090 Ft
Nem vásárolható!
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. Ezek a kis, egy kézzel is könnyen használható kamerák kristálytiszta képet adnak még teljes sötétségben is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánakeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

A 1280x960 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és az emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. A 35 mm-es manuálisan állítható fókusztávolságú objektívnek és kimondottan részletes, 640x480 pixel felbontású érzékelőnek köszönhetően nagy, 1100 méteres észlelési távolság áll a felhasználó rendelkezésére (emberalak esetében).

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pár másodperc alatt bekapcsol, így szükség esetén azonnal használatra kész. Más márkákkal szemben teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra. Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét.

 A 2x-es, 3x-os és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete kiemelés, fehér kiemelés és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhetjük, amit keresünk. A beépített távolságbecslő funkció plusz információt szolgáltat az állat magasságának ismerete esetén. Szükség esetén a beépített lézer pointer bekapcsolásával láthatja a felhasználó társa, hogy hová néz a hőkamera. Ez a funkció mentési feladatok során lehet hasznos. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható és rögzíthető.

beépített akkumulátorral több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Dali S256-nál nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. A készülékhez mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL formátumban rögzíthető.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Cikkszám
DALS256
Alap nagyítás (x)
1,5
Állvány csatlakozás
van
Csatlakozók
Video: PAL
Digitális zoom
2X,3X,4X
Dioptria kompenzáció
van
Egyéb tulajdonságok
WiFi LiveView mobiltelefonon keresztül, forró pont keresés, távolságbecslő funkció
Energiaellátás
beépített Li-Ion akkumulátor
Észlelési távolság
Észlelés:    emberalak:    1100 m                   Azonosítás: 550 m emberalak:   1500 m                        Azonosítás:  750 m
Felépítés
Egyszemes kereső
Gyártó
Dali
Gyártó által vállalt garancia
2 év
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1280x960 színes LCD, állítható fényerővel
Kijelző szín üzemmódok
fehér kiemelés, fekete kiemelés, piros kiemelés
Látószög
17.7° x 13.3°
Legkisebb nagyítás
1.5
Legnagyobb nagyítás
6
Méretek
190x70x70mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-40°C - + 60°C / -20°C - +50°C
Objektív
35 mm-es gyújtótávolság, fix fókusz, F1.0
Régi cikkszám
DALS256
Szenzor
hűtés nélküli mikrobolométer, 640x480, Képfrissítés: 50Hz, 17 µm pixel méret
Szín
fekete
Tartozékok
tok, USB töltőkábel, videókábel
Tömeg (g)
500
Ütésállóság
1 méteres magasságból történő leejtésig ütésálló
Üzemidő
több mint 5 óra
Vízállóság
víz és porálló IP66
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Cikkszám
DALS256
Videók