Rusan MAR M52 bajonettzáras közbetét adapter
Rusan MAR-M52 - MCR-M52 bajonettzáras konverter szett
66 800 Ft

Rusan MAR-M52 - MCR-M52 bajonettzáras konverter szett

Raktáron
66 800 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rusan MAR-M52 és MCR-M52 bajonettes közbetét szett M52*0,75-ös előtét menethez

 

A Rusan MAR adapter közbetétek elsődleges célja, hogy adott legyen a gyors és stabil csere lehetősége, ha a vadász egy hőkamera-, vagy éjjellátó előtétet egy vadászat során több különböző átmérőjű céltávcsövön szeretne kompromisszummentesen használni.

A hosszú, finom meneten időigényes lenne az eszközt végig vezetni és a kijelző szögének szálkereszthez történő beállítása is fáradságos kint a terepen. Ezt megelőzendő fejlesztett ki a Rusan az előtét és a céltávcső adapter(ek) közé egy két darabból álló bajonett zárral oldható szettet, melynek egyik oldala ez a "MAR" fantázianevű, bajonett üregekkel rendelkező rész, mely minden Rusan, vagy Smartclip adapter M52-es belső menetében rögzíthető, míg szükséges ehhez egy előtét oldali termékspecifikus bajonett csapos oldal, amely az előtét céltávcső oldali menetén rögzíthető.

A két alkatrészt az előtét és az eredeti céltávcső adapter / adapterek közt rögzítve mindössze egy negyed fordulattal lehet biztonságosan le- és felszerelni, hogy azonnal másik nappali céltávcsövön szolgálhasson a digitális eszköz. Mivel csak a bajonett fordul, közben az előtét mindig a megfelelő pozícióban marad, így rendkívüli mértékben megnő az ismétlés pontossága is.

Adatok
Adapter kompatibilitás
M52 x 0,75 menet
Gyártó
Rusan
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Szín
fekete
Választható adapter átmérő
0
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
RUSMARM52MCRM52kit