Rusan MAR M52 bajonettzáras közbetét adapter
Rusan MAR-M52 - MCR-FT32 FD1 bajonettzáras konverter szett
66 800 Ft

Rusan MAR-M52 - MCR-FT32 FD1 bajonettzáras konverter szett

Rusan MAR M52 bajonettzáras közbetét adapter
Rusan MAR M52 bajonettzáras közbetét adapter
Raktáron
66 800 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rusan MAR-M52 és MCR-FT32 bajonettes közbetét szett Pard FT32-höz

 

Kompatibilis előtétek: Pard FT32; Pard FD1

 

A Rusan MAR adapter közbetétek elsődleges célja, hogy adott legyen a gyors és stabil csere lehetősége, ha a vadász egy hőkamera-, vagy éjjellátó előtétet egy vadászat során több különböző átmérőjű céltávcsövön szeretne kompromisszummentesen használni.

A hosszú, finom meneten időigényes lenne az eszközt végig vezetni és a kijelző szögének szálkereszthez történő beállítása is fáradságos kint a terepen. Ezt megelőzendő fejlesztett ki a Rusan az előtét és a céltávcső adapter(ek) közé egy két darabból álló bajonett zárral oldható szettet, melynek egyik oldala ez a "MAR" fantázianevű, bajonett üregekkel rendelkező rész, mely minden Rusan, vagy Smartclip adapter M52-es belső menetében rögzíthető, míg szükséges ehhez egy előtét oldali termékspecifikus bajonett csapos oldal, amely az előtét céltávcső oldali menetén rögzíthető.

A két alkatrészt az előtét és az eredeti céltávcső adapter / adapterek közt rögzítve mindössze egy negyed fordulattal lehet biztonságosan le- és felszerelni, hogy azonnal másik nappali céltávcsövön szolgálhasson a digitális eszköz. Mivel csak a bajonett fordul, közben az előtét mindig a megfelelő pozícióban marad, így rendkívüli mértékben megnő az ismétlés pontossága is.

Adatok
Adapter kompatibilitás
Pard FT32, Pard FD1
Gyártó
Rusan
Gyártó által vállalt garancia
1 év
Szín
fekete
Választható adapter átmérő
0
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
RUSMARM52MCRFT32kit