Pard SU25 hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel

Cikkszám: 
PARSU25LRF
Céltávcső nagyítás tartomány:
2.5 - 10.0x
Hőszenzor:
384x288 17µm
Nagyítás tartomány (x):
2,5 – 10,0
Használati útmutató :

Hamarosan...

Hőszenzor:
384x288 17µm
799 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

 

A Pard bemutatja az eddigi legkisebb és legkönnyebb hőkamera céltávcsövét lézeres távolságmérővel
A többfunkciós készülék használható éjjel és nappali fényviszonyok között jó fogású, könnyű kereső hőkameraként és hőkamera céltávcsőként is. Széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően sikeresen használható vadászaton, éjszakai megfigyeléseken, mentési feladatok végrehajtása során, vagy akár önvédelmi céllal is. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy zajmentesen, folyamatosan kalibrál, ami lényegesen használhatóbbá teszi a legsötétebb, legcsendesebb éjszakán is.


A beépített 384x288 pixeles hűtetlen szenzor látható képpé konvertálja az objektumokról visszaverődő hőt, amit a felhasználó beállítástól függően fekete-fehér, vagy színes, információban gazdag képként láthat a keresőben. Kategóriájában megnövelt éjszakai érzékenységgel ruházta fel a gyártó, így számos konkurensét meghazudtoló képpel rendelkezik. Beépített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást a terepen, ami akár vadászaton, akár mentési folyamatok során rendkívül hasznos kiegészítő. A rendkívül könnyű, kompakt és robusztus ház 6061-es repüléstechnikai alumíniumból készült, amihez a gyártó egy könnyen oldható szereléket biztosít. Szoftveresen pixel javító funkció is rendelkezésre áll.

A távolságmérő menüből bekapcsolható és használat közben dedikált gomb hívja elő akár azonnal. Méter és yard megjelenítés használható.

A 25-ös változat alap optikai 2.5x nagyítása digitálisan akár a négyszeresére növelhető, a beépített szálkereszt 8 stílusban és 4 színben áll a felhasználó rendelkezésére, a hőképet pedig 5 különböző színpaletta beállításai alapján képes megjeleníteni. Ez a változat az univerzális lőtávok mestere, jó látószöggel. A beépített PIP (kép a képben funkció) rendkívül informatív, elég nagy méretű ahhoz, hogy bekapcsolt állapotában a készülék csak ennek a képébe nagyít bele, míg megmarad a széles látómező is a biztos eligazodás érdekében. A belövés egyszerű, mindössze a hőkamera szálkeresztjét kell a becsapódási pontra állítani. A hőkamera természetesen a legmelegebb pont kijelzésére is alkalmas. A képernyő a bekapcsológomb rövid megnyomásával alvó módra vált az akkumulátor kímélése érdekében. Kompozit videókimenet segítségével a készülék képe kivezérelhető külső eszközre, de belső memóriával nem rendelkezik, videórögzítésre nincs felkészítve.

A készülék 1 db 18650-es akkumulátorral akár 3-4 óra folyamatos üzemet garantál.

  • Beépített lézeres távolságmérő
  • Felhasználóbarát kezelőfelület
  • Elektronikus iránytű
  • Széles üzemi hőmérséklet tartományban használható
  • 18650-es cserélhető akkumulátorral
  • Egy lövéssel belőhető
  • Időjárásálló
  • 3 év garanciával

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Alap nagyítás (x):
2.5
Anyaghasználat:
<!HTML KOD><p>Alumínium ötvözet 6061</p>
Betekintési távolság:
45 mm
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Egyéb tulajdonságok:

Giroszkóp

Digitális iránytű

LRF lézeres távmérő

 

Energiaellátás:
cserélhető 18650 3.7V ipari akkumulátor (lapos pozitív csúcs)
Észlelési távolság :

emberalak (1.7 x 0.5 m): 980 m
autó: 1960 m

Gyártó:
Pard
Gyártó által vállalt garancia:
3 év
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024x768 pixel
Kijelző szín üzemmódok:
hatféle
Kilépő pupilla:
25 mm
Legkisebb fókusztávolság (m):
1
Legkisebb nagyítás:
2.5
Legnagyobb nagyítás:
10.0
Lövésállóság:
6000 J
Méretek:
155 x 74.6 x 65.5 mm
Objektív:
25 mm fókusztávolság F1.0
Szenzor:
384x288 pixel, 17 µm pixelméret
Szín:
fekete
Tartozékok:

hőkamera céltávcső, akkumulátor, töltő, kordura tok.

Távmérő:
800m (Accuracy +/- 0.5m)
Tömeg (g):
360
Üzemidő:

Akár 4 óra

Vízállóság:
IPX7
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6975064270642
Céltávcső nagyítás tartomány:
2.5 - 10.0x
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek