Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
1 726 000 Ft

Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel

Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Pard SA62 35mm hőkamera céltávcső LRF lézeres távolságmérővel
Céltávcső nagyítás tartomány
2.2 - 35.2x
Hőszenzor
640x480 12μm
Nagyítás tartomány (x)
2,2 – 35,2
Használati útmutató

Hamarosan...

Rendelhető
1 726 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A Pard bemutatja az új, továbbfejlesztett, kicsi és könnyű hőkamera céltávcsövét lézeres távolságmérővel.
A többfunkciós készülék használható éjjel és nappali fényviszonyok között jó fogású, könnyű kereső hőkameraként és hőkamera céltávcsőként is. Széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően sikeresen használható vadászaton, éjszakai megfigyeléseken, mentési feladatok végrehajtása során, vagy akár önvédelmi céllal is. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy zajmentesen, folyamatosan kalibrál, ami lényegesen használhatóbbá teszi a legsötétebb, legcsendesebb éjszakán is.


A beépített 640x480 pixeles hűtetlen szenzor látható képpé konvertálja az objektumokról visszaverődő hőt, amit a felhasználó beállítástól függően fekete-fehér, vagy színes, információban gazdag képként láthat a keresőben. Kategóriájában megnövelt éjszakai érzékenységgel ruházta fel a gyártó, így számos konkurensét meghazudtoló képpel rendelkezik. Beépített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást a terepen, ami akár vadászaton, akár mentési folyamatok során rendkívül hasznos kiegészítő. A rendkívül könnyű, kompakt és robusztus ház repüléstechnikai alumíniumból készült, amihez a gyártó egy könnyen oldható szereléket biztosít. Szoftveresen pixel javító funkció is rendelkezésre áll.

Éjszaka nehéz megítélni a távolságokat, ebben a menüből bekapcsolható LRF lesz segítségedre. Az integrált ballisztikával kombinálva az LRF lehetővé teszi az felelősebb vadászatot.

Amikor a készülék visszarúgást észlel, a felvétel elindul és 20 másodperces videót rögzít. A  videofelvételek az akár 128Gb-os  micro SD kártyára kerülnek mentésre.

A 35-ös változat alap optikai 2.2x nagyítása digitálisan akár tizenhatszorosára növelhető, a beépített szálkereszt 6 stílusban és 4 színben áll a felhasználó rendelkezésére, a hőképet pedig 6 különböző színpaletta beállításai alapján képes megjeleníteni.

A közepesen nagy távolságok, vagy a kisebb testű vad a területe. A beépített PIP (kép a képben funkció) rendkívül informatív, elég nagy méretű ahhoz, hogy bekapcsolt állapotában a készülék csak ennek a képébe nagyít bele, míg megmarad a széles látómező is a biztos eligazodás érdekében. A belövés egyszerű, mindössze a hőkamera szálkeresztjét kell a becsapódási pontra állítani. A hőkamera természetesen a legmelegebb pont kijelzésére is alkalmas. A képernyő a bekapcsológomb rövid megnyomásával alvó módra vált az akkumulátor kímélése érdekében. 

Lövésállósága 6000J, ami lehetővé teszi a nagyobb kaliberű lőszerekkel történő alkalmazást is.

A készülék 1 db 18650-es akkumulátorral akár 4-5 óra folyamatos üzemet garantál.

  • Beépített lézeres távolságmérő
  • Felhasználóbarát kezelőfelület
  • Elektronikus iránytű
  • Széles üzemi hőmérséklet tartományban használható
  • 18650-es cserélhető akkumulátorral
  • Egy lövéssel belőhető
  • Időjárásálló
  • 3 év garanciával

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Alap nagyítás (x)
2.2
Anyaghasználat
<!HTML KOD><p>Alumínium ötvözet</p>
Betekintési távolság
30 mm
Dioptria kompenzáció
-5 - +5 dpt
Energiaellátás
cserélhető 18650 3.7V ipari akkumulátor
Észlelési távolság

emberalak (1.7 x 0.5 m): 1500 m
autó: 2900 m

Gyártó
Pard
Gyártó által vállalt garancia
3 év
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1024x768 OLED
Kijelző szín üzemmódok
hatféle
Legkisebb nagyítás
2.2
Legnagyobb nagyítás
35.2
Lövésállóság
6000 J
Méretek
195x77x56mm
Objektív
35 mm fókusztávolság
Szenzor
640x480 pixel, 12 µm pixelméret
Szín
fekete
Tartozékok

hőkamera céltávcső, akkumulátor, töltő, kordura tok.

Távmérő
1200m
Tömeg (g)
455
Üzemidő

Akár 5 óra

Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
PARSA6235LRF