Információ: +36-1-485-0517

Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
999 900 Ft

Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső

Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Hőszenzor
384x288 12µm
Használati útmutató
Beszerzés
Beérkezés alatt
Raktáron
999 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az új InfiRay Geni GL35 hőkamera céltávcső 12um-os érzékelővel, 384 × 288 felbontással és 35 mm-es gyújtótávolságú objektívvel mutatkozik be. Kiváló minőségű, 1024 × 768 OLED kijelzőjével rendkívüli képélményt és nagy hőkülönbség tűrést garantál. A képe valóban megdöbbentő, a hőkép már-már 3 dimenziós érzést kelt a hőszenzor precizitása miatt.

A Geni sorozat GL35 változatát Beépített WIFI modullal, elektronikus iránytűvel és mozgásérzékelővel is ellátták a tervezők. Nagy precizitású 384 x 288 felbontású szenzora 12 μm-es pixelekből épül fel. A 35 mm-es optika F1.0 értékkel büszkélkedhet, mely céltávcsöveknél nagyon jó értéknek számít.

A fejlesztők a GL35 esetében új hőkép feldolgozó algoritmust alkalmaztak, amely jelentősen javítja a látott kép minőségét, részletességét és kontrasztját. A felhasználói felület megjelenését tovább optimalizálták, ami által még selymesebb képi világ állíható be a felhasználói élmény javítása érdekében.

Az energiaellátást is tovább gondolták. A jól bevált, gyári beépített és cserélhető akkumulátorral az üzemidő elérheti akár a 10 órát is. A gyári csomagban 2 db akkumulátor van, melyek USB-n keresztül dokkolóban tölthetőek. A mellékelt USB-C kábel az adatátvitelt szolgálja fényképek és videók esetén. Ezen tovább menve a készülékház szerkezete is stabilabbá vált, minőségérzete kiemelkedő, a pontosság pedig lényegesen javult.

Az új GL35 az említettek mellett rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve az UltraClear módot, a WIFI valós idejű képátvitelt, a fényképkészítést és a videofelvételt. Az elektronikus iránytű, a gyorsulásmérő és a 32 GB-os belső memória mind-mind a felhasználó maximális elégedettségéért kerültek egy készülékbe.

Az InfiRay egy gyári szerelékkel szállítja hőkamera céltávcsövét.

Jelen szett tartalmazza a készüléket, 2 garnitúra beépített IBP-2 akkumulátort és egy dokkoló töltőt.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról.
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Adat tárolás
32 Gb
Digitális zoom
1x, 2x, 4x
Egyéb tulajdonságok

Wifi

Digitális iránytű
Energiaellátás
beépített 4400 mAh + cserélhető 3100 mAh akkumulátor (2 db a szettben)
Észlelési távolság
1818 m
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1024×768 OLED
Látószög
7.5×5.7°
Legkisebb fókusztávolság (m)
40mm
Legkisebb nagyítás
1
Legnagyobb nagyítás
4
Objektív
35mm f/1.0
Szálkereszt
7 féle választható
Szenzor
384x288 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 35 mK
Szín
fekete
Tömeg (g)
720g
Üzemidő
akár 10 óra a belső és cserélhető akkumulátor együttes használatával
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAGL35