Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső

Cikkszám: 
IRAGL35
Hőszenzor:
384x288 12µm
Hőszenzor NETD:
35 mK
Használati útmutató :
Hőszenzor:
384x288 12µm
Raktáron
949 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az új InfiRay Geni GL35 hőkamera céltávcső 12um-os érzékelővel, 384 × 288 felbontással és 35 mm-es gyújtótávolságú objektívvel mutatkozik be. Kiváló minőségű, 1024 × 768 OLED kijelzőjével rendkívüli képélményt és nagy hőkülönbség tűrést garantál. A képe valóban megdöbbentő, a hőkép már-már 3 dimenziós érzést kelt a hőszenzor precizitása miatt.

A Geni sorozat GL35 változatát Beépített WIFI modullal, elektronikus iránytűvel és mozgásérzékelővel is ellátták a tervezők. Nagy precizitású 384 x 288 felbontású szenzora 12 μm-es pixelekből épül fel. A 35 mm-es optika F1.0 értékkel büszkélkedhet, mely céltávcsöveknél nagyon jó értéknek számít.

A fejlesztők a GL35 esetében új hőkép feldolgozó algoritmust alkalmaztak, amely jelentősen javítja a látott kép minőségét, részletességét és kontrasztját. A felhasználói felület megjelenését tovább optimalizálták, ami által még selymesebb képi világ állíható be a felhasználói élmény javítása érdekében.

Az energiaellátást is tovább gondolták. A jól bevált, gyári beépített és cserélhető akkumulátorral az üzemidő elérheti akár a 10 órát is. A gyári csomagban 2 db akkumulátor van, melyek USB-n keresztül dokkolóban tölthetőek. A mellékelt USB-C kábel az adatátvitelt szolgálja fényképek és videók esetén. Ezen tovább menve a készülékház szerkezete is stabilabbá vált, minőségérzete kiemelkedő, a pontosság pedig lényegesen javult.

Az új GL35 az említettek mellett rengeteg funkcióval rendelkezik, beleértve az UltraClear módot, a WIFI valós idejű képátvitelt, a fényképkészítést és a videofelvételt. Az elektronikus iránytű, a gyorsulásmérő és a 32 GB-os belső memória mind-mind a felhasználó maximális elégedettségéért kerültek egy készülékbe.

Az InfiRay egy gyári szerelékkel szállítja hőkamera céltávcsövét.

Jelen szett tartalmazza a készüléket, 2 garnitúra beépített IBP-2 akkumulátort és egy dokkoló töltőt.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Adattárolás:
32 Gb
Digitális zoom:
1x, 2x, 4x
Egyéb tulajdonságok:

Wifi

Digitális iránytű
Energiaellátás:
beépített 4400 mAh + cserélhető 3100 mAh akkumulátor (2 db a szettben)
Észlelési távolság :
1818 m
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
50 Hz
Kijelző:
1024×768 OLED
Látószög (°):
7.5×5.7°
Legkisebb fókusztávolság (m):
40mm
Legkisebb nagyítás:
1
Legnagyobb nagyítás:
4
Objektív:
35mm f/1.0
Szálkereszt:
7 féle választható
Szenzor:
384x288 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 35 mK
Szín:
fekete
Tömeg (g):
720g
Üzemidő:
akár 10 óra a belső és cserélhető akkumulátor együttes használatával
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Hasonló termékek
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
Infiray Geni GL35 hőkamera céltávcső
949 900 Ft