InfiRay Zoom ZH 38 hőkamera
InfiRay Unique UH 50 hőkamera
999 900 Ft

InfiRay Unique UH 50 hőkamera

Hőszenzor
640x512 12μm
Hőszenzor NETD
25 mK
Nagyítás tartomány (x)
4 – 16
Használati útmutató
Hőszenzor
640x512 12μm
Rendelhető
999 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Megérkezett az új Unique sorozat


Az X-Eye E6 sorozat mintegy utódjaként jelent meg a cserélhető akkumulátoros, teljesen újragondolt formavilágú InfiRay Unique sorozat. Az újdonság a nagyteljesítményű hőkamera piac utóbbi években napvilágra hozott szinte összes innovációját kínálja letisztult, átgondolt formatervezéssel, rendkívül igényes anyagfelhasználás mellett.


Az új Unique a Zoom széria fix fókusztávolságú változata. Ezek a kamerák elsősorban nagyobb távolságú  megfigyelések esetén mutatják jó oldalukat.


A Unique hőkamerák a nagy szenzorméretnek köszönhetően a jelen zászlóshajói, melyek igazán lenyűgöző képi világot ígérnek. Ezek a zászlóshajók minden igényt kielégítő szolgáltatások nyújtanak.

A legendás 640*512 felbontású hőérzékelővel, színes, nagy felbontású Full HD AMOLED kijelzővel felszerelve páratlan képalkotási effektussal büszkélkedhet. Az 50 mm-es fókusztávolság egy 640-es, 12 mikronos szenzorral hihetetlenül részletes képet biztosít. A funkciók széles skálájának köszönhetően, pl. változatos színválaszték, kép a képben, digitális zoom, legmelegebb pont követés és a távolságbecslő funkció továbbgondolása révén megalkotott automatikus célpont méret analizáló funkció lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az aktuális forgatókönyvek alapján válasszák ki az optimális megfigyelési módot. A látott kép valóban minden eddigit felülmúl.

 

 

Az újdonság kompakt méretű, kiváló fogású. Felépítése révén hatásosan ellenáll víznek és pornak, minden porcikájában tartósságot ígér. Cserélhető 4400 mAh-s akkkumulátorral, mely rendkívül egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető - nem beszélve a gyártó által ígért akár 10 órás üzemidőről*. Az akkumulátor USB-C-n keresztül és dokkolóban is tölthető.
0,4"-os színes AMOLED kijelzője szintén a jelen technológia határait feszegeti 1440 x 1080 pixeles felbontásával. Az itt látott kép fix 4-szeres optikai nagyítást enged, mely digitálisan akár 16-szorosig nagyítható. A kép a képben funkció még erre is rátesz egy fokkal.

 

 

A világelső fejlesztésű, rendkívüli termikus érzékenységű (NETD < 25 mK) szenzor páratlan információkkal tölti meg a kijelzőt. A mérnökök arra törekedtek, hogy még rossz időjárási körülmények között is (alacsony hőmérséklet, eső, pára, vagy köd) kiváló legyen a kép kontrasztja a megfelelő felismerés és azonosítás érdekében. A gyártó által előre definiált kép jelenetek rendkívül széles tartományon mozognak, így a látott kép valóban minden igényt kielégít.

A különleges szenzornak és az új kalibrációs eljárásnak köszönhetően lényegesen kisebb lett az energiafogyasztás és eltűnt a kalibrálás "zaja". Az átgondolt tervezésnek köszönhetően a kezelő gombok is hangtalan működésűek.A Unique UH50 egy rendkívül széles körben használható hőkamera éjszakai vadászatra, megfigyelésre és pozíció meghatározásra, de kereső és mentő egységek kezében is rendkívül hatékony és látványos segítség lehet. 

* Becsült üzemidő extra (pl. WiFi) funkciók működtetése nélkül, kb. 22°C hőmérsékleten.

A beépített 32 GB memória szinte korlátlanul nyeli az elkészített képeket és nagyon szép minőségben adja vissza a nagy szenzorral készült videókat, melyek a beépített mikrofonnak köszönhetően végre hangsávval is rendelkeznek.

 

Adatok
Adattárolás
32GB
Alap nagyítás (x)
4
Betekintési távolság
20 mm
Csatlakozók
USB-C
Dioptria kompenzáció
- 5 / + 5 dpt
Energiaellátás
IBP-1/4400mAh/DC3.7V Li-ion
Észlelési távolság

2600 m

Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
FHD AMOLED 1440×1080
Látószög (°)
8.8°×6.6°
Legkisebb nagyítás
4
Legnagyobb nagyítás
16
Méretek
205×65×60 mm
Objektív
50 mm gyújtótávolság
Szenzor
640x512 felbontású Vox hűtetlen mikrobolométer; pixelméret: 12 μm; képfrissítés: 50Hz; NETD <= 25 mK
Szín
fekete
Tartozékok

hőkamera, kamera nyakpánt, tok vállpánttal, 2xIBP-1 akku, töltő, hálózati adapter, USB-C kábel, csuklópánt, tisztító kendő

Tömeg (g)
650
Üzemidő
akár 10 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAUH50
Videók