InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső
5 999 000 Ft

InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső

InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső
InfiRay Rico RS75 távmérős hőkamera céltávcső
Hőszenzor NETD
25 mK
Nagyítás tartomány (x)
2 – 24
Használati útmutató
Hőszenzor
1280x1024 12μm
Rendelhető
5 999 000 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerje meg a Rico RS75 hőkamera céltávcsövet 1280x1024 pixeles érzékelővel!

A Rico hőkamera céltávcső sorozat egy igazi multifunkcionális, bővíthető termék család. A céltávcső beépített akkumulátorral rendelkezik és lézeres távmérővel felszerelt. Ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége rendkívül hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában.

Páratlan képminőség

Most jöjjön néhány elképesztő adat...

A Rico széria egy teljesen független fejlesztésű, nagy teljesítményű infravörös VOx szenzorral rendelkezik, mely kivételesen élénk, informatív képeket szolgáltat. A beépített !!! 1280x1024 pixel méretű érzékelő !!! és a képalkotó processzor együttese valóban lenyűgöző, akadás mentes, mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A 2560x2560 pixeles LED kijelző jelenleg az elérhető legjobb minőséget és kontrasztot garantálja - még szokatlanul hideg időben is. 

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

12 μm-es szenzor

A Rico 75 mm-es fókusztávolságú objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás, 1280 x 1024 pixeles szenzora révén egy emberalakot akár 3896 m-es távolságból is képes észlelni. - Eddig nem látott teljesítményről beszélünk.

A Rico kiválóan használható nagyítási tartománnyal rendelkezik, mozgás szenzora, digitális iránytűje, WiFi képmegosztása és 128 GB belső memóriája óriási kapacitást nyújt fotó-, vagy videórögzítési célokra. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a jól kezelhető súly mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A használat során akár a 6 óra üzemidő is elérhető. A Rico széria hőkamera céltávcsövei akár 1000 G-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot.  A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével.

Növelt észlelési távolság

A kiváló optika és a professzionális termikus szenzor akár kisebb mint 25 mK-es termikus érzékenységet (NETD) garantál, mely az elérhető egyik legjobb érték a jelen technológia mellett, és az elmúlt évek hőképeit messze megelőzi részletességét tekintve. Az RL42-vel egy kb. 1.8 méter magas hőkibocsátó több mint 3800 méterről észlelhető.

Cserélhető akkumulátor csomag

A Rico egy beépített 4400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel ideális felhasználási körülmények között akár 6 óra üzemidő érhető el. 

Beépített kép- és videó rögzítés

A megfigyelés során a Rico készíthet felvételeket. A rögzített adatok egyszerűen megoszthatóak a beépített WiFi segítségével. Az egyszerűen használható funkció és a nagyméretű beépített memória révén a különleges pillanatok alatt oszthatóak meg a kollégákkal, barátokkal, vagy családtagokkal.

Beépített gyorsulásmérő és digitális iránytű

A gyorsulásmérő és a digitális iránytű együttese növeli a pontosságot. A kijelzőn pontosan jelzi a lövés irányát és a fegyver esetleges döntött állapotát.

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

1. A megvásárolt termék Magyarországon paintball-, airsoft-, 7,5 joule alatti csőtorkolati energia teljesítményű légfegyverekhez, kizárólag sport célra használható.
2. A Vevő kifejezetten vállalja, hogy a vadászatról szóló 1996.évi LV törvény értelmében a Magyarország területén a termék vadászati célú alkalmazásától tartózkodik.
3. Az esetleges külföldi használhatóságról az adott országban tájékozódni szükséges!
4. A Magyarországon érvényben lévő 2004. évi XXIV. Törvény a lőfegyverekről és lőszerekről 4. § (1) e) pontja alapján tiltott az éjszakai irányzék lőfegyverre történő felszerelése.
5. Továbbértékesítés esetén a Vevő tájékoztatja az új tulajdonost az itt foglaltakról. 
6. Kereskedelmi tevékenység a termékkel kizárólag MKEH tevékenységi engedély birtokában végezhető.

Adatok
Adattárolás
128 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
2
Csatlakozók
USB-C
Digitális zoom
2x, 3x, 4x, 8x, 12x
Dioptria kompenzáció
-3 - +3 dpt
Energiaellátás
cserélhető akkumulátor, 4400 mAh
Észlelési távolság
emberalak (1.7 x 0.5 m): 3896 m
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
2560x2560 pixel OLED
Legkisebb nagyítás
2
Legnagyobb nagyítás
24
Lövésállóság
1000 G
Méretek
319 x 100 x 85 mm
Objektív
75 mm fókusztávolság
Szenzor
1280x1024 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 25 mK
Szín
fekete
Távmérő
van
Tömeg (g)
1200
Üzemidő
akár 6 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány
2 - 24x
Cikkszám
IRARS75