InfiRay Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső

Cikkszám: 
IRARH50RV2
Hőszenzor NETD:
20 mK
Nagyítás tartomány (x):
3 – 12
Használati útmutató:
Céltávcső frontlencse átmérő:
50 mm
Hőszenzor:
640x512 12μm
Raktáron
1 899 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Magyarországon és az EU országaiban a célzásra alkalmas éjjellátó és hőkamera termékek, de különösen a céltávcső termékek kereskedelme, birtoklása, valamint (pl. vadászati célú) használata korlátozott, esetenként tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Ismerd meg a Rico 2 hőkamera céltávcsöveket elképesztő NETD≤20 mK érzékenységgel!

A Rico 2 hőkamera céltávcső sorozat egy igazi szuperhős. Minden porcikájában professzionális, átgondolt, multifunkcionális, bővíthető termék család. A céltávcső cserélhető akkumulátorral rendelkezik és lézeres távmérővel szerelték fel. Sokat bizonyított, ergonomikus formaterve és kitűnő képminősége kiemelkedően hatékony társsá teszi különösen éjszakai megfigyelések során, még esős és ködös időjárás esetén is. A készülék nyújtotta fejlett képkorrekció és a továbbfejlesztett kép optimalizáló rendszer újszerű képélményt garantál a kategóriában. És akkor még nem beszéltünk a megnövelt, 60 Hz-es képfrissítésről... Amivel nem szaggat a mozgás. A képe már-már filmszerű.

Páratlan képminőség

A Rico 2 széria egy teljesen független fejlesztésű, extra nagy teljesítményű infravörös VOx szenzorral rendelkezik, mely kivételesen élénk, informatív képeket szolgáltat. A beépített 640x512 pixel méretű érzékelő és a képalkotó processzor együttese valóban új standardot teremt a piacon lenyűgöző, akadás mentes, látványos és mozgalmas képi világot tár a felhasználó elé, mely professzionális és egyben élménydús megfigyelést garantál. A kontraszt állítás automatikus, a céltávcső a kép hierarchia erősítésével segíti elő a célpont gyorsabb megtalálását. A !! 2560x2560 !! pixeles OLED kijelző jelenleg az elérhető legjobb minőséget és kontrasztot garantálja - még szokatlanul hideg időben is.

A részletek minél alaposabb megfigyelése a beépített PIP (kép a képben) funkció segítségével tovább fokozható akár célra tartás közben is emelt nagyítási fokozaton, miközben a képernyő többi részén a jobb eligazodás érdekében az eredeti területet tarthatja szemmel a felhasználó. A beépített 4 féle színmód meggyőzően informál a legkülönbözőbb élethelyzetekben és látási viszonyok között is.

Új, 12 μm-es szenzor NETD<20mK érzékenységgel

A Rico 2 50 mm-es fókusztávolságú F1.0-ás objektívje és kis, 12 µm pixelméretű csúcskategóriás szenzora révén egy emberalakot akár 2597 m-es távolságból is képes észlelni. Az optikai nagyítás 3-szoros, ami a 4-szeres digitális nagyítás révén akár 12-szeresig növelhető. A céltávcső 1.03 inches kijelzője szintén a legfelső kategóriát súrolja.

Szép számok, szép számok, de a megvalósítás ellentmondást nem tűrően magasra helyezte a lécet.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Rico 2 hőkamera céltávcső továbbfejlesztésénél az InfiRay mérnökök a minél intuitívebb, egyszerű és gyors kezelhetőséget tűzték ki célul. Itt is találkozhatunk a teljes mértékben ikonos menürendszerrel, könnyen értelmezhető piktogramokkal, a legördülő menük esetében pedig átlátszóság segíti a felhasználót, hogy a terület szemmel tartása ne ütközzön akadályba a beállítások módosítása során sem. A mindössze három darab kezelőgomb közül minden menüpontban egyértelmű a belépés / kilépés, illetve le / fel funkciók használata.

A Rico kiválóan használható nagyítási tartománnyal rendelkezik, mozgás szenzora, digitális iránytűje, WiFi képmegosztása és 32 GB belső memóriája óriási kapacitást nyújt fotó-, vagy videórögzítési célokra. 

Kompakt méret, magas fokú ellenállóképesség

Az ésszerű ház kialakítás, a kompakt kivitel és a jól kezelhető tömeg (926 gramm) mind-mind a kényelmesebb használhatóság alapjai. A használat során akár az 5-5,5 óra üzemidő is elérhető. A Rico széria hőkamera céltávcsövei akár 6000 Joule-ig kivételes lövésállóságról tesznek tanúbizonyságot.  A készülék USB-C aljzattal rendelkezik.

Ultra tiszta üzemmód

A menürendszerből elérhető "Ultraclear" mód segítségével a céltávcső az előnytelen látási viszonyok, mint pl. sűrű köd, vagy eső közbeni tájékozódást segíti elő az érzékenység növelésével és a legapróbb részletek kiemelésével. Nem csupán marketing, hanem gyakorlatban is jól használható funkció.

Beépített lézeres távolságmérő

A Rico széria "R" tagjait nagy pontosságú lézeres távmérővel szerelték fel. Az akár 1200 méter távolságon +/-1 méter pontossággal működő távmérő két üzemmódra képes. A felhasználó választhat egyszeri mérés és folyamatos szkennelés között. A folyamatos szkennelés lehetővé teszi a gyors helyezkedést a lehető legjobb lőállás felvétele érdekében.

Növelt észlelési távolság

A kiváló optika és a professzionális termikus szenzor akár kisebb mint 20 mK-es termikus érzékenységet (NETD) garantál, mely az elérhető egyik legjobb érték a jelen technológia mellett, és az elmúlt évek hőképeit messze megelőzi részletességét tekintve. Az észlelési távolság is növekedett az elődmodellhez képest.

Szálkereszt opciók

A RICO V2 bemutatja a Custom BDC (Bullet Drop Compensation) szálkereszt beállító funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a fegyver és lőszer ballisztikai adatai alapján egyéni szálkereszt beállítást hozz létre, ezáltal pontos ballisztikai kompenzációt érhetsz el. Így biztosítható, hogy minden lövedék a lehető legnagyobb pontossággal találja el az általad kijelölt célt.

Cserélhető akkumulátor csomag

A Rico egy készülékházba illesztett, cserélhető, nagykapacitású akkumulátorral rendelkezik, mellyel ideális felhasználási körülmények között akár 5-5,5 óra üzemidő érhető el. A pillanatok alatt cserélhető akkumulátor még felhasználóbarátabbá teszi a céltávcsövet.

Beépített kép- és videó rögzítés

A megfigyelés során a Rico készíthet felvételeket. A rögzített adatok egyszerűen megoszthatóak a beépített WiFi segítségével. Az egyszerűen használható funkció és a nagyméretű beépített memória révén a különleges pillanatok alatt oszthatóak meg a kollégákkal, barátokkal, vagy családtagokkal.

Beépített gyorsulásmérő és digitális iránytű

A gyorsulásmérő és a digitális iránytű együttese növeli a pontosságot. A kijelzőn pontosan jelzi a lövés irányát és a fegyver esetleges döntött állapotát.

 

Figyelem, amennyiben Ön ezt a terméket megrendeli, úgy elfogadja a következő feltételeket, ill.  megrendelésével tudomásul veszi a tájékoztatást:

Az 1996. évi LV. törvény 37/A. § (1) bekezdés 11. pontja szerint tiltott eszköznek minősülnek az elektronikus képnagyítóból vagy képátalakítóból álló, éjszakai lövésre alkalmas célzóeszközök. Ezen eszközöket csak olyan vadászterületen használhatja a vadász vadászata során, amelyen a vadászatra jogosult külön kérelmére a vadászati hatóság ezt engedélyezte, ott is kizárólag a törvényben engedélyezett vadfajokra.

Adatok
Adattárolás:
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x):
3
Csatlakozók:
USB-C
Dioptria kompenzáció:
-5 - +5 dpt
Energiaellátás:
4400 mAh cserélhető akkumulátor
Észlelési távolság:
emberalak (1.7 x 0.5 m): 2597 m
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés:
60 Hz
Kijelző:
2560x2560 OLED, 1.03 coll
Látószög (°):
8.8x7.0
Legkisebb nagyítás:
3
Legnagyobb nagyítás:
12
Lövésállóság:
1000 G
Méretek:
-
Objektív:
50 mm fókusztávolság F1.0
Szenzor:
640x512 pixel, 12 µm pixelméret; NETD: <= 20 mK
Szín:
fekete
Tartozékok:
hőkamera céltávcső, IBP-5 akkumulátor
Távolságmérő:
LRF lézeres
Tömeg (g):
-
Üzemidő:
akár 5.5 óra
Vízállóság:
IP67
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
Céltávcső nagyítás tartomány:
4x
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Videók


Hasonló termékek
InfiRay Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső
InfiRay Rico 2 RH50R hőkamera céltávcső
1 899 900 Ft