InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
1 074 900 Ft

InfiRay Eye III E6+ hőkamera

InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
InfiRay Eye III E6+ hőkamera
Hőszenzor
640x512 12μm
Vízszintes látószög (°)
12.5
Használati útmutató
Rendelhető
1 074 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az új nagy dobás az InfiRay-től

Eye III E6+

Minőségérzet helyett minőség, a kor színvonalán álló kamera helyett: elképesztő átgondoltság. Az új EIII E6+ lehetővé teszi a legkisebb hőforrások részletgazdag észlelését és megfigyelését bármely napszakban.

Az X-Eye sorozattal az InfiRay megteremtette magának a jogot, hogy hiteles innovátorként és a piac iramát diktáló gyártóként rukkoljon elő úgy termékekkel, hogy az igazán esemény számba menjen. Maga a kamera egy óriási karakter - mind formáját, mind tudását illetően.

Az Eye III sorozat nagy szenzoros, E6+ tagjai kristálytiszta képet, lenyűgöző részletgazdagságot nyújtanak teljes sötétségben és - ami általában nehezebb - fényes nappal, lényegesen magasabb környezeti hőmérséklet mellett is. Kiválóan használhatóak vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazhatóak biztonságtechnikai célokra, mentési és keresési feladatokra.

A teljesen új, fizikálisan is megdöbbentő méretű 1440x1080 pixel felbontású HD OLED kijelzőn jól észrevehető és rendkívül részletesen figyelhető meg bármely gépi, állati és  emberi test által kibocsátott hőforrás. Az 50 Hz-es képfrissítés folyamatos, teljes mértékben akadásmentes képet biztosít. Egy különleges intelligens algoritmus csökkenti a képzajt és még könnyebben felismerhetővé teszi a hőforrásokat.  A 35 mm-es fókusztávolságú objektívnek és 640x512 pixel felbontású 12 µm-es érzékelőnek köszönhetően az Eye III E6+ elsősorban nagy távolságon, Alföldön, vagy tágas, nyitott tájakon érzi otthon magát. Akár 1800 m-ről észlel emberi test nagyságú hőkibocsátást. A manuális fókusz segítségével pedig bármely távolságban lévő tárgy tűélesen látszik. Az új, 25 mK érzékenységű szenzor minden eddiginél parádésabb látványt ígér... 

Használata rendkívül egyszerű. Ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben a felhasználó másik keze szabadon marad. A kézre álló, finoman működtethető gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető. Pillanatok alatt bekapcsol a mágneses objektív takaró nyitása után (ez aktiválja), így szükség esetén azonnal használatra kész. A fedél visszahajtásával a készülék lekapcsol. A felhasználó választhat automatikus és manuális kalibráció közt is. Vízálló (IP67), ezért bármilyen időjárási körülmények között megállja a helyét.

A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak és a legújabb szoftverek segítségével már a digitális nagyítás pixelesedése is sokkal kifinomultabban van elmaszkolva, ezáltal ezek már valóban használható nagyítások.

 

Fekete kiemelés, fehér kiemelés, piros kiemelés és pseudo üzemmód segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. Aktiválható lézer pointer is gyarapítja a hasznos tulajdonságok sorát. Beépített Wifi jeladó és egy mobiltelefonos alkalmazás telepítésével a látott kép Android és IOS eszközökre is továbbítható (InfiRay Outdoor applikáció) és az alkalmazás telefonos kezelőfelületén keresztül a kamera belső memóriájába rögzíthető. Az elkészült képek és videók WiFi - FTP kapcsolattal, vagy egyszerűbben USB kábel segítségével tölthetők át a kameráról PC tárhelyre. Egyszerre akár 4 mobil eszköz is csatlakoztatható Wifi-n a hőkamerához.

A beépített 32 Gb-os memóriára álló és mozgóképek is rögzíthetőek.

Hasznos funkció a beépített távolságbecslő is, melynek segítségével a készülék kijelzőjén megfigyelt ember, vagy vad magasságát tetőtől talpig két gombbal kijelölve a becsült távolságot azonnal láthatjuk.

beépített akkumulátorral az új fejlesztésű, kisebb energia igényű szenzorral akár 8 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. Standby üzemmód segítségével a kijelző kikapcsolható, majd egy gombnyomással azonnal újra bekapcsolható. Nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék specifikus, mágneses USB-C töltőkábel segítségével számítógépről, vagy bármilyen mobil telefonos adapter segítségével 230 V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

 

Az InfiRay készülékek már sok vadász és biztonsági személyzet kezében bizonyították rátermettségüket, alkalmasságukat és megbízhatóságukat. Az egyszerű használat és az általuk nyújtott lenyűgöző képminőség pedig továbbra is sok hívet szerez az új Eye III generációnak.

 

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Adat tárolás
32 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
3
Állvány csatlakozás
1/4 coll
Csatlakozók
USB-C és mágneses csatlakozó
Digitális zoom
1x, 2x 4x
Dioptria kompenzáció
van, ±5
Energiaellátás
beépített Li-ion, újratölthető, 4.2Ah/3.6V
Észlelési távolság

1800m (emberalak)

Fájl formátumok
.jpg 640x480; .mp4 640x480
Filmfelvétel
van
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1440x1080 OLED
Látószög
12.5° x 10.0°
Legkisebb nagyítás
3x
Legnagyobb nagyítás
12x
Méretek
54 x 180 mm
Mikrofon
van, felvételhez ki-, vagy bekapcsolható
Működési / tárolási hőmérséklet
-20 - +50 / -
Objektív
35 mm-es gyújtótávolság
Szenzor
VOX hűtetlen FPA detektor 640x512, pixel méret 12 μm, NETD <= 25 mK
Szín
fekete
Tömeg (g)
480
Üzemidő
akár 8 óra
Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Cikkszám
IRAEYEIIIE6PLUS