InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány
InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány
699 900 Ft
646 464 Ft

InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány

InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány
InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány
InfiRay Cabin CBL25 hőkamera, demo példány

Demo példány!

Hőszenzor
384x288 12µm
Nagyítás tartomány (x)
2,5 – 10
Vízszintes látószög (°)
10.5
Használati útmutató
Raktáron
8
699 900 Ft
646 464 Ft
Kedvezmény: 8
Megtakarítás 53 435 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

Az InfiRay bemutatja új, sokoldalú hőkamera keresőjét, a Cabin széria második tagját 25 mm-es fókusztávolsággal. Az új tervezésű fém ház a funkció ihlette dizájn jegyében jött létre. A mérnökök szerették volna egy készülékben integrálni a kiváló komfortot, a cserélhető akkumulátort és egy új funkciót, a beépített, fókuszálható keresőlámpát.

A Cabin egy igazi karakterként kezdi pályáját. A kényelmes, egykezes üzemelés eddig is jól ismert volt a tubus-szerű felépítés használata során, az új, emelt formaterv pedig tovább viszi ezt az átgondolt ergonómiai kialakítást. Mindezek mellett érdemes megemlíteni az új fókusztárcsát, mely mindössze 100° tartományban gyors fókuszálást tesz lehetővé a készülék alján - a minél pontosabb képi élményért.

A kényelmes betekintőn keresztül egy 1280x960 pixel felbontású, HD kijelző közli a sokadik generációs, 384x288 pixel felbontású, 40 mK hőérzékenységű szenzor információit. Mára általánosan elismertté vált az InfiRay szenzorok kristálytiszta, kontúros és részletgazdag képe. A 25 mm-es fókusztávolság és a szenzor méret együttesen egy olyan jól illesztett kompromisszumot eredményez, mely mind közeli, mind pedig közepes távolságon hasznos információk tömegével kényezteti a felhasználót. Az új funkciókkal pedig ezen felhasználók köre is lényegesen tágul. Akár vadászati, akár kereső, felderítő, katasztrófavédelmi szolgálatokban, akár horgászok, vagy őrző-védő szolgálatot ellátók körében rendkívüli sikerre számíthat az újdonság.

A Cabin egy saját fejlesztésű Vanádium-Oxid detektor segítségével jeleníti meg az infravörös hőképet. Nagy teljesítményű elektronikájával ultra tiszta képe nagyban segíti a hatékony és gyors detektálást éjjel és nappal.

Az InfiRay rossz időjárási körülmények esetére is felkészítette készülékét, így az "Ultra tiszta" mód nagyban javít a megjelenítésen párás, vagy esős időben is.

A kategória élvonalába emeli a kép a képben (PIP) mód, mely az aktuális nagyításhoz képest még 2-szeres digitális nagyításon mutatja a kép közepén látható területet. A távolságbecslő funkció segítségével a vadász jó hatékonysággal határozhatja meg a látott vad távolságát. A funkciók sorát tovább gazdagítja a beépített mozgásszenzor és az elektronikus iránytű is, mely szintén nagy segítség lehet pl. kereső szolgálat során.

A 3,6 V-os, 3100 mAh kapacitású akkumulátor cserélhető a készülék házában. Akkumulátorból 2 db is jár a készülékhez. A nagy kapacitású akkumulátorok akár 7,5 óra üzemidővel ruházzák fel a Cabin-t. A pillanatok alatt cserélhető akku pakk új távlatokat nyit a készülék terepi és hosszú távú felhasználását illetően.

A 3 W-os beépített LED fényforrás kétfokozatú és fókuszálható. Ennek segítségével a Cabin felhasználója az utolsó 50 méteren már lámpázva is kereshet.

Fedezze fel az InfiRay új irányát! Meg fog lepődni. Évek alatt kiforrott ötletek átgondolt csomagja ölt testet ebben az újdonságban.

Az éjjellátókat és hőkamerákat hivatásos vadászoknak ajánljuk munkaköri feladataik ellátásához! A törvény rendelkezése szerint elektronikus optikai eszköz vadászaton való használata a vadászat rendje megsértésének minősül!

Adatok
Adat tárolás
16 GB beépített memória
Alap nagyítás (x)
2.5
Anyaghasználat
metal
Betekintési távolság
20 mm
Csatlakozók
RCA output
Digitális zoom
1-4x
Energiaellátás
cserélhető akkumulátor
Észlelési távolság
1300 m (emberalak)
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Képfrissítés
50 Hz
Kijelző
1280x960 HD LCOS
Kijelző szín üzemmódok
Forró fekete, Forró fehér, Forró vörös, Vas, Színes (túl szaturált)
Látószög
10.5 º×10.4 º
Legkisebb fókusztávolság (m)
1
Legkisebb nagyítás
2.5
Legnagyobb nagyítás
10
Méretek
165 x 50 x 85 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20℃- +50℃ / -30℃- +60℃
Nagyítás
2.5x
Objektív
25 mm-es gyújtótávolság, manuális fókusz
Régi cikkszám
IRACBL25
Spektrális méréstartomány
8-14μm
Szenzor
VOX hűtetlen IRFPA detektor 384x288, 12µm pixel méret
Szín
fekete
Tartozékok
hőkamera, 2 db cserélhető akkumulátor, dokkoló töltő 2 akkuhoz, töltő kábel RCA video kivezetéssel, profi kordura tok, nyakpánt
Tömeg (g)
380
Vízállóság
IP66
EAN kód
6973202303368
Cikkszám
IRACBL25D