InfiRay C200+ ipari hőkamera

Cikkszám: 
IRAC200PLUS
Hőszenzor NETD:
40 mK
Hőszenzor:
256x192 12μm
Raktáron
169 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek

Az InfiRay C200+ a C200 sorozat középső tagja. Kiváló szenzor felbontással, hőkamera képpel és magyar nyelvű menüvel rendelkezik, fúziós megjelenítésre képes (látható kamera képpel vegyítve), de az applikáció a nagyobb testvér (C200 Pro+) sajátja.

 

Az InfiRay ipari hőszenzorai már hosszú idővel a vadászati hőkameráik előtt is piacvezetőek voltak.

Az InfiRay C200+ az egyik legrátermettebb és legjobb ár-értékarányú kézi ipari hőkamera, melynek segítségével kivételesen pontos mérések végezhetők a -20°C - +550°C-os hőmérséklet tartományban. Egy végtelenül egyszerűen használható professzionális termék, mely most az InfiRay-től megszokott piacvezető minőségben és innovációkkal jelent meg igazán elérhető áron.

Csak célozz és olvasd le!

Egyetlen jól irányzott mozdulattal hozzájuthatsz a szükséges információhoz. Robusztus felépítése fokozott igénybevétel esetén is jól használhatóvá és strapabíróvá teszi. Ideálisan használható a legkülönfélébb területeken. 56°-os látószöge segítségével szinte minden téren megállja a helyét és komfortos, jól méretezett vizsgáló eszköz. Legyen az akár gépészeti inspekció, vagy karbantartás, termék teszt, autóipari szerviz területeken való alkalmazás, gáz-, fűtés-, illetve vilanyszerelési munkák, általános épületgépészeti karbantartás, a C200+-ban minden problémára professzionális eszközt talál felhasználója.

 

 

A hőkamera tulajdonságait, pontosságát egyfelől a jól méretezett látószög, a hőszenzor felbontása és pixeleinek mérete határozza meg. A nagy látószög kifejezetten ideális kis területek elemzésénél, illetve beltéri vizsgálatok esetén is, emellett 256x192 pixeles érzékelő felbontásával és 12 µm-es pixelméretével a mérnökök úgy konfigurálták, hogy minden helyzetben tiszta, kontúros képet biztosítson, mely nem csak közelítő, de teljesen pontos és részletes adatokat képes szolgáltatni - megkönnyítendő az esetleges hibák precíz lokalizálását, feltárását. Búcsút inthetünk az elmúlt évek kontúr nélküli, kásás, elmosódott felvételeinek. Igaz ez közeli felvételek, pl. elektromos kapcsolószekrények vizsgálata esetén, de ugyanígy látványos a látható hőtérkép pl. egy padlófűtés vízkör vizsgálata esetén is. Alapvető funkciók a legalacsonyabb és legmagasabb hőmérsékletű pontok jelzése, de beállított hőmérsékletek esetén az automatikus kép és fény riasztás lehetősége is.

 

Ergonomikus háza LED fényforrást rejt, komfortos kialakításának köszönhetően pedig jobb és bal kézzel is kényelmesen használható. A csúszásbiztos felület megalkotása olyan hatásosan sikerült, hogy kézbevétel után a felhasználó első gondolata az, hogy valóban nagyon komfortosan és intuitíven használható eszközt tart a kezében. A gombok kezelése logikus, a munkálatok közbeni biztonságról pedig a 2 méteres ejtésig biztosított készülékház gondoskodik IP54 védelemmel.

 

A beépített 2.8"-os 320x240 pixeles LCD színes kijelző remek részletességgel mutatja a szenzor által felfogott adatokat. 7 féle szín beállítás közül választhat felhasználója, melyek közül mindegyiknek megvan a maga előnye különböző elemzési szituációkban. A készülék rendelkezik infra és látható kép kamerával is. Ez további lehetőségeket nyújt a felhasználó számára. Ilyen különleges a fúzió funkció, mely a hőképet és a látható képet egy képben egyesíti. Ez sok esetben lényegesen jobban értelmezhető képet szolgáltat. Kép a képben (PIP) segítségével az elérhető funkciói tovább gazdagodnak. Az így készült és memóriakártyán rögzített képek újabb területeket nyitnak meg az utólagos elemzésekhez, illetve akár vállalkozói árajánlatok generálásához, vagy az elvégezett munkák sikerességének dokumentálásához is. A technika lehetőséget kínál, a felhasználó a kreatív felhasználhatóság korlátait feszegeti.

Az InfiRay C200+ -20°C-tól +550°C-ig mér nagy pontossággal hőmérsékletet (+/-2°C, ill. +/-2%). Ezen intervallumon belül termikus érzékenysége akár a 2%/2°C-ot is elérheti. Az emissziós korrekció változtatható. A készülék automatikusan megpróbálja kiszűrni a zavaró környezeti befolyásoló tényezőket. A hőkamera JPEG formátumú képeit a mellékelt 32 GB-os micro SD kártyán képes tárolni. Lehetőség van a képek automata és manuális mentésére. A tartozék Li-Ion akkumulátor akár 15 órás működést is lehetővé tesz. USB-C csatlakozója révén azonban akár a folyamatos töltés is megoldható speciális csatlakozók nélkül. Egy teljes feltöltés kb. 4 órát vesz igénybe.

Vadászati és rendvédelmi körökben méltán elismert az InfiRay hőkamerák remek teljesítőképessége, a folyamatos innováció és az igényes, átgondolt kivitelezés.

 

Jellemzők:

  • 12μm 256×192 pixel felbontású hőszenzor
  • 40 mK érzékenységű hőszenzor - a precízebb kijelzésért
  • teljesen új Matrix IV algoritmus a mesterséges intelligenciával megtámogatva
  • napfényben is jól olvasható
  • 4 képmód + 7 színpaletta
  • új processzor, gyors reakciók, gyors boot-olás
  • új fejlesztésű anyagok, növelt vízállóság, IP54
Adatok
Adattárolás:
32 GB-os MicroSD kártya, 128 GB-ig bővíthető
Állvány csatlakozás:
igen
Csatlakozók:
USB-C
Digitális zoom:
2×/4×
Egyéb tulajdonságok:

Képmódok: hőkép, kettős spektrumú fúzió , élőkép, kép a képben.
Látható kép kamera.

Magyar nyelvű menü.

Az elkészült képek csak az SD kártyáról másolhatóak, USB-n a Windows nem ismeri fel háttértárként.

Fájl formátumok:
mp4
Felbontás:
2 megapixel
Gyártó:
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia:
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
IFOV:
3.8 mrad
Képfrissítés:
25 Hz
Kijelző:
2.8 coll színes LCD 320x240 pixel
Kijelző szín üzemmódok:
7 üzemmód
Látószög (°):
56°×42°
Méretek:
237 × 75 × 92 mm
Mérés jellemzők:

IFOV: 3.8 mrad

Mérés típusok: Központi hőmérsékleti pont/legmagasabb hőmérsékleti pont/legalacsonyabb hőmérsékleti pont

Alacsony hőmérsékleti tartomány: -20~+150°C 
Magas hőmérsékleti tartomány: 100~550°C 

Pontosság: ±2% vagy ±2°

Mérési egység: Celsius, Fahrenheit, Kelvin

Működési páratartalom:
10% - 95%
Működési / tárolási hőmérséklet:
-10°C to +50°C / -20°C to +60°C
Szenzor:
256x192 pixel, 12μm pixelméret <40mK
Szín:
piros
Tartozékok:

USB kábel,32GB SD kártya, tok 

Tömeg (g):
520
Ütésállóság:
2 m-ről történő leejtésig
Üzemidő:

akár 15 óra

Vízállóság:
IP54
Terméktípus:
Hőkamera, Éjjellátó
EAN kód:
6973202306024
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
InfiRay C200+ ipari hőkamera
InfiRay C200+ ipari hőkamera
169 900 Ft