InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
234 900 Ft

InfiRay Affo AP09R+ hőkamera

InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
InfiRay Affo AP09R+ hőkamera
Hőszenzor NETD
40 mK
Nagyítás tartomány (x)
1,3 – 2,6
Vízszintes látószög (°)
19.4
Használati útmutató
Hőszenzor
256x192 12μm
Rendelhető
234 900 Ft
Hitelkalkulátor
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Magyarországon és az EU egyes országaiban az éjjellátó és hőkamera termékek vadászati célú használata korlátozott, a szálkereszttel rendelkező, és/vagy célzásra alkalmas eszközök használata tiltott. Kérjük tájékozódjon az adott országban érvényes szabályozásról és kövesse annak változásait.

A tökéletes belépő, az új Affo R+

Az életben léteznek láthatatlan ráncfelvarrások, melyekkel egy gyártó kipiálja a kötelező köröket. Ami az Affo megújulását indokolja, az az elképesztő mértékben javított kép. Az új R+ széria minden tagja valóban egyszerű, gyönyörű képpel rendelkezik és azonnal leveszi a lábáról a felhasználót.

Az AFFO R+ sorozat szélesvásznú 640x400-as OLED kijelzője (lényegesen nagyobb fizikailag, mint a régebbi 720x540 LCOS kijelzők) és az új Reality+ képfeldolgozó szoftver olyan, mintha egyből két-három generációt fejlődött volna. A mesterséges intelligencia itt jó helyen képviselteti magát. Kiváló, informatív jelenteket közöl, felerősíti szükséges részleteket, takarja a lényegtelent és a képzajt, kiemeli a valódi témát, növeli a dinamika tartományt és jó érzéssel beállítve emeli a kontrasztot. Így sokkal realisztikusabb az élmény, kontrasztosabb a téma, egészségesen elmosottabb a háttér, mégis markánsabb az eltérő hőmérsékletek megjelenítése. Egyszerűen jó belenézni, mint amikor az ember sok keresőtávcső kipróbálása után egyszerre megtalálja azt a látványt, amit keres, vagy elvár egy ilyen készüléktől. Mindezt a lehető legjobb felismerés és beazonosíthatóság, a dinamukus jelenetek és a hatékony követés érdekében. Nem mellesleg ez a technika gyorsabb A készülék emellett továbbra is praktikus funkciókat kínál, beleértve a stadiometrikus távolságmérőt és a kép-a-képben funkciót. 

Az Affo sorozat az X-Eye sorozat jogutódjaként jelent meg. Az Affo R+ ezt az iskolát követi kifejezetten a lényegi dolgokra koncentrálva, amelyekre valóban szükség van a belépő szinttől a középkategóriáig. AP09R Plus hőkamera sokkal tisztább és részletgazdagabb képpel, világosabb és részletesebb látómezővel és továbbfejlesztett legmelegebb pont követéssel rendelkezik. Az AP09R+ a szórók királya lesz. Kiváló látómezőt nyújt kis alapnagyítás mellett a kis fókusztávolságnak és a 256x192 pixeles érzékelőnek köszönhetően. Nagy vad esetén kiváló belépő szintű kamera. Maximum 2-szeres digitális nagyítással rendelkezik. (kb. 2,6x)  A beépített 8 GB-os belső memória lehetővé teszi a kívánt pillanatok rögzítését fotón és videón, míg a Wifi modul segítségével okostelefonhoz vagy táblagéphez csatlakozhatunk, videót streamelhetünk vagy fájlokat küldhetünk át közvetlenül az eszközről, valamint frissíthetjük a hőkamera operációs rendszerét. A letölthető alkalmazás neve InfiRay Outdoor.

 

5 színpalettával ellátott a hőkamera, a normál „fehér”, „fekete”, „vörös” és „színes” mellett kifejlesztettük a „meleg test kiemelés” palettát. Ezt kiválasztva a felhasználók könnyen megtalálhatják a célpontot a háttér és a cél közötti nagy kontraszt révén. Automatikusan nyomon követheti a látómező legmelegebb pontját, ezáltal a célpont észlelése még gyorsabbá válik.

 

A tartós, merev műanyag lencsesapka nagyobb keménységgel és ütésállósággal rendelkezik, a szigetelésnek köszönhetően pedig korlátozottan vízálló.

Az AP09R+ 25 Hz képfrissítéssel rendelkezik, ennek köszönhetően az energiafogyasztása elenyésző, ami hozzásegíti akár a 9,5 órás üzemidőhöz is. A standby mód továbbra is megbízhatóan és gyorsan működik.

A kamera erőssége azonban valóban az a meggyőző erő, amivel szinte azonnal otthonosan kezeljük minden körülmények között.

 

Adatok
Adattárolás
8 GB belső memória
Alap nagyítás (x)
1,3
Betekintési távolság
20 mm
Csatlakozók
USB-C
Digitális zoom
1x ; 2x
Dioptria kompenzáció
-7 - +2
Egyéb tulajdonságok
WI-FI, fénykép és video rögzítés
Energiaellátás
Beépített li-ion akku 3600 mAh
Észlelési távolság
Észlelés (m) emberalak: 460
Felépítés
Egyszemes kereső
Gyártó
InfiRay
Gyártó által vállalt garancia
3 év általános garancia a készülékre, 10 év a szenzorra, 2 év az akkumulátorra
Képfrissítés
25Hz
Kijelző
640 x 400 OLED
Kilépő pupilla
5 mm
Látószög (°)
19.4×12.2°
Méretek
160×60×60 mm
Működési / tárolási hőmérséklet
-20-+50℃ / -
Objektív
9 mm gyújtótávolság
Szenzor
256x192 pixel, 12 μm pixelméret, NETD <= 40 mK
Szín
szürke
Tartozékok

Nyakpánt és csuklópánt; USB kábel; táska; tisztítókendő

Tömeg (g)
340
Üzemidő

akár 9.5 óra

Vízállóság
IP67
Terméktípus
Hőkamera, Éjjellátó
Hőkamera felépítés
Egyszemes kereső
Cikkszám
IRAAP09RPLUS
Videók