GDU S400 drón
GDU S400 drón
5 195 000 Ft

GDU S400 drón

GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón
GDU S400 drón

Beépített kamerával

Raktáron
5 195 000 Ft
Részletek

Többgépes hálózat, határokon átívelő kommunikáció

Az S400 iparágvezető reléhálózati technológiával rendelkezik, támogatja a "One-Control-Two" (egy távirányító két drón), a "Two-Control-One" (két távirányító egy drón) és a "Star Networking" (multi-UAV linkage networking) üzemmódokat. A nagy távolságok és akadályok áthidalásánál, mint például hegyek, épületek, lefedettség nélküli területek esetén egy darab S400-as drón elegendő a jelátvitelhez, amely áttöri a hagyományos drónok működési határait, és könnyedén megbirkózik akár az összetett terepekkel is.

Akár 63 perc repülési idő

Az S400 drón egy nagy teljesítményű, cserélhető akkumulátort kapott, amely akár 63 perces üzemidőt képes biztosítani. A hagyományos pilóta nélküli repülőgépekhez képest, amelyek hasonló feladatkörök ellátására hivatottak, az S400 akkumulátor cseréjének száma jelentősen kevesebb, ezáltal javítva a feladat-végrehajtás hatékonyságát.

Minden részlet rögzítésre kerül

A beépített 1280x1024-es felbontású infravörös szenzornak és a fúziós képalkotásnak (hőkamera és látható kép kamera együttes használata) köszönhetően minden eddiginél tisztább, élesebb és részletgazdagabb képeket és videókat kapunk. A 57,5°×47,4° széles látómező miatt pedig nem kerülhet a kamera holtszögébe semmi fontos részlet.

21T sebességű quadra-szenzoros kamera

A beépített kamera 21T számítási kapacitással rendelkezik, ami nagymértékben javítja a  sebességet, a célfelismerést, a mozgáselemzést és a képfeldolgozás pontosságát. Használható táphiba felismerésre, emberi arcfelismerésre, mozgásérzékelésre stb.

Professzionális és erős

3 kg-os szuper teherbírásával sokféle hasznos terhet képes szállítani, ezzel kielégítve a különböző iparágak professzionális üzemeltetési igényeit, mint például a közmű, a tűzoltás, a környezetvédelmi, a rendészeti és az átfogó társadalmi felmérések. A professzionális minőségű S400 kimagasló teljesítménnyel rendelkezik, közben könnyen hordozható, hátizsák méretű és felhasználóbarát eszköz.

15 km HD videó átvitel

A stabil és megbízható kapcsolat biztosítja a művelet valós idejű kép- és adatinformációinak gyors átküldését.

Egy drón több célra

Az S400 több felhasználási területtel kompatibilis, egyszerre több alkalmazási követelményt is kielégít, és támogatja a kettős rögzítést az összetett munkakövetelményekhez.

Hordozható többfunkciós távirányító

A kényelmes fogású, jó méretű és minőségi kidolgozású távirányító rendkívül praktikus és biztonságos, párnázott konzolon rögzíti a külső tabletet, vagy okostelefont.

GDU Flight Ⅱ App

A GDU Flight II App az S400 repülési szoftvere, amely különféle professzionális funkciókat integrál és könnyen használható. A repüléstervező funkció segítségével beállítható az útvonal, a drón automata működésre állítható, egyszerűsíthető a munkafolyamat és javítható a munka hatékonysága.

Tulajdonságok:

 • Maximális felszálló tömeg: 7 kg
 • Átlós fesztáv: 725 mm
 • Max terhelés: 3kg (Maximális terhelés mellett maximális biztonságos repülési sebesség 15m/s)
 • Maximális vízszintes repülési sebesség: 23 m/s (sport mód, vízszintes / szélmentes)
 • Szerviz mennyezet tengerszint felett: 5000m
 • Maximális szélellenállási szint: 7
 • Maximális repülési idő: 63 perc (nincs szél/enyhe szél, a lebegő tesztakkumulátor teljes kapacitásról a kapacitás lemerüléséig fut)
 • Lebegési pontosság (GNSS): Vízszintes: ±1,5 m (GNSS bekapcsolva), Függőleges: ±0,5 m (GNSS bekapcsolva)
 • Lebegési pontosság (látás pozicionálása): Vízszintes: ±0,3 m (látás pozicionálás bekapcsolva)
 • Lebegési pontosság (RTK): Vízszintes: ±0,1 m (RTK bekapcsolva), Függőleges: ±0,1 m (RTK bekapcsolva)
 • Pozícionálási pontosság: Függőleges: 1cm+1ppm, Vízszintes:1,5cm+1ppm
 • Vízállóság, ütésállóság: IP45
 • Videó átviteli hatótáv: 15 km (200 méteres magasságban repülés zavarás nélkül)
 • Mindenirányú akadályelkerülés: Akadályérzékelő tartomány (épületek, fák, közműoszlopok, 10 méter feletti tornyok).Elöl: 0,7 m ~ 40 m (max. 80 m érzékelhető távolság nagy fémtárgyak esetén). Bal és jobb: 0,6 m ~ 30 m (nagy fémtárgyak esetén a maximális érzékelési távolság 40 m). Fel-le és hátra: 0,6-25 m. Munkakörnyezet: gazdag felületi textúra, megfelelő fényviszonyok (>151 Lux, beltéri fluoreszkáló fény)
 • AI funkció: Célvizsgálat, követés, felismerés
 • Repülésbiztonság: ADS-B funkció, képes érzékelni a környező polgári légijármű-információkat a biztonságos elkerülés érdekében
Adatok
Energiaellátás
16400 mAh;23.1V; 379Wh Polymer akkumulátor
Gyártó
GDU
Méretek
Összecsukott méret: 347 × 367× 424mm, nyitott méret: 549 × 592 × 424mm
Szín
fekete
Tartozékok

Drón, akkumulátor, keményfalú profi kerekes bőrönd, távirányító okoskészülék rögzítővel, kábelek

Terméktípus
Drón
Cikkszám
GDUS400
Videók
Kiegészítő termékek